Zoeken
Sponsoren

Agenda

Komende activiteiten: 62
Aanmelden activiteit
Klik op de blauw gekleurde datum voor weergave.
Wijzigingen graag sturen naar info@heusden4you.nl                         
 
23-10 Vrouwen Van Nu Drunen Elshout
23-10 Vrouwen Van Nu Drunen Elshout Vrouwen Van Nu Drunen Elshout

Onder de titel Heftige vrouwen, van ons Zus tot ons Jet, organiseert Vrouwen van Nu afdeling Drunen-Elshout op 23 oktober een lezing. Tijdens deze lezing zal Heusdenaar journalist Hans van den Eeden nader ingaan op de vraag hoe “ons moeder” toen ze jong was opgroeide. Het was een periode dat meisjes vaak nog “Jet” of “Zus” en jongens “Broer” werden genoemd. Diverse vragen komen aan de orde. Voorbeelden zijn: Met welke normen en waarden werden ze opgevoed? Maar ook hoe voedden ze zelf hun kinderen op. En wie waren hun “voorbeeld vrouwen”? Gedurende deze lezing komen tal van dergelijke vragen, met dilemma’s en antwoorden, aan de orde. De lezing vertelt het verhaal van “gewone” en “markante” vrouwen met name Brabantse. Hierbij staan onder andere voorbeeldvrouwen uit de 19de en de 20ste eeuw centraal. Tijdens deze lezing wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling en sociale strijd rond de positie van vrouwen. Dit loopt uiteen van boerin, non, vroedvrouw, onderwijzeres, journaliste, activiste tot burgemeester. Ook de lusten en lasten van vrouwen en voorbeeldvrouwen komen aan de orde. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de rol van de kerk en de emancipatie beweging. De lezing wordt ondersteund met anekdotes en fraai beeldmateriaal. Hans van den Eeden heeft verschillende boeken over cultuurhistorie op zijn naam staan.
* De lezing wordt gegeven in de Remise, Grotestraat 267, Drunen. Aanvang: 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Voor niet leden € 4,00 p.p.


Locatie: Remise, Grotestraat 267, Drunen
Lees meer >
26-10 t/m 28-10 32e Boekenbeurs Vincentiusvereniging Mariënkroon
26-10 32e Boekenbeurs Vincentiusvereniging Mariënkroon 32e Boekenbeurs Vincentiusvereniging Mariënkroon

Boekenliefhebbers opgelet: de 32 editie van de boekenbeurs van de Vincentiusvereniging Vlijmen vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 oktober 2018.
 
Noteer alvast in je agenda:
Vrijdag 26 oktober van 19.00u-21.30u
Zaterdag 27 oktober van 11.00u-17.00u
Zondag 28 oktober van 11.00u-17.00u.
 
Plaats: als vanouds op het terrein van Mariënkroon te Nieuwkuijk, met koffiecafé en pinautomaat!
 
Nadere info volgt.

Lees meer >
26-10 t/m 28-10 32e Boekenbeurs Heusden
26-10 32e Boekenbeurs Heusden 32e Boekenbeurs Heusden

32e Boekenbeurs bij Abdij Marienkroon Nieuwkuijk.

Info via link.
Lees meer >
27-10 t/m 28-10 Floris van bommel weekend bij Smits Heusden
27-10 Floris van bommel weekend bij Smits Heusden Floris van bommel weekend bij Smits Heusden

Floris van bommel weekend! Ben je er ook bij?

Locatie: Smits Schoenen Drietrompetterstraat 17 Heusden
Evenement
Lees meer >
27-10 Heusden700: Ode aan Jacob van Eyck
27-10 Heusden700: Ode aan Jacob van Eyck Heusden700: Ode aan Jacob van Eyck

Stichting De Moriaan en Heusdenaar Johan van Eijk grijpen de gelegenheid aan om, tijdens een muzikaal concert, één van de belangrijkste Heusdenaren uit zeven eeuwen in het licht te zetten: Jacob van Eyck (ca. 1590-1657). Hij was componist, beiaardier, fluitist en bouwde na zijn jonge jaren in Heusden een indrukwekkende staat van dienst op in de domstad Utrecht en ver daarbuiten. In de Catharijnekerk in Heusden worden originele werken, bewerkingen en improvisaties gespeeld. Uniek is daarbij dat het Heusdense stadscarillon via een audio- en videoverbinding deelneemt aan het ensemblespel in de kerk. Het concert is gratis toegankelijk en duurt ca. anderhalf uur. Zorg dus dat je erbij bent!
 
Datum: 27 oktober 2018
Tijd: -
Locatie: Catharijnekerk in Heusden

Lees meer >
27-10 Halloweentocht Vlijmen
27-10 Halloweentocht Vlijmen Halloweentocht Vlijmen

Zaterdag 27 oktober Halloweentocht Vlijmen.

Opgeven via Rosemary van den Oetelaar, zie poster.
Locatie: Vlijmen
Lees meer >
27-10 Halloween Night Drunen 2018
27-10 Halloween Night Drunen 2018 Halloween Night Drunen 2018

Yes het gaat weer gebeuren... een nieuwe editie van HND! 
Houd onze pagina goed ik de gaten, want binnenkort komen er al enkele oproepen voorbij!

Lees meer >
28-10 Rocktober bij Café 't Oude Raadhuis
28-10 Rocktober bij Café 't Oude Raadhuis Rocktober bij Café 't Oude Raadhuis

Rocktober komt er weer aan!
4 zondagen live muziek:
* 28 oktober Heavy Duty Rock
 
Alle zondagen vanaf 15.00 uur.

Lees meer >
31-10 Doug MacLeod (USA)
31-10 Doug MacLeod (USA) Doug MacLeod (USA)

Doug Macleod is in New York City geboren maar leefde lange tijd in North Carolina. In zijn tienerjaren raakte hij beïnvloed door de blues in St.Louis. In die periode begon hij country-blues te spelen op een akoestische gitaar. MacLeod gaat bij zijn songs van een tweetal belangrijke principes uit: “Never play a note you don't believe” en�“Never write or sing about what you don't know about”
Momenteel woont Doug MacLeod in Californië. Doug is vooral een singer-songwriter in de bluestraditie. Bij zijn live-optredens kluistert hij het publiek niet alleen aan de stoel met zijn weergaloze blues, maar ook met zijn prachtige verhalen. Hij is op-en-top entertainer en weet het publiek een fantastische avond te bezorgen. Aan alles is te merken dat Doug MacLeod met de groten uit de bluesscene heeft gespeeld. Als bluesgiganten Albert King, Joe Louis Walker en Albert Collins zijn werk hebben geadopteerd, dan zit het wel goed met die kwaliteit.
Doug heeft een enorm aantal albums op zijn naam staan. Het nieuwste album kwam in 2017 uit en is getiteld “Break The Chain”. In 2018 werd Doug met dit album de “Winner of the 2018 Blues Award For Acoustic Album of the Year”.
Deze sympathieke muzikant uit het zonnige Californië, opgegroeid in de bossen van North Carolina, pakt je onmiddellijk met zijn prachtig gezongen, akoestisch en krachtig gespeelde bluesnummers. Na een tweetal succesvolle optredens in The Blue Room Sessions in Den Bosch kijken we reikhalzend uit naar de komst van Doug MacLeod in Heusden op woensdag 31 oktober.
 

Lees meer >
31-10 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar
31-10 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar

Goede wijn behoeft geen krans: de cursussen van Desirée Krikhaar genieten alom bekendheid. Op verzoek van de cursisten van het vorige seizoen richt Desirée zich dit jaar op de positie van de Byzantijnse vrouw en uiteraard komen alle aspecten van de kunst daarbij aan de orde. 
 
 
Stichting Honsoirde
Abdijlaan 6a Nieuwkuijk

Lees meer >
01-11 t/m 30-11 Expositie ‘Lips Automuseum Drunen’
01-11 Expositie ‘Lips Automuseum Drunen’ Expositie ‘Lips Automuseum Drunen’

In samenwerking met Bibliotheek Drunen heeft Heemkundekring Onsenoort een expositie in voorbereiding over het Lips Automuseum. Het gaat dan over de periode vanaf ca. 1955, toen Max Lips het wrak van een Renault AX uit 1914 kocht en dit in een kleine werkplaats achter zijn woning restaureerde, tot 1987, toen de omvangrijke collectie oldtimers van het Lips Autotron Drunen naar Rosmalen verhuisde. De expositie zal plaatsvinden in de bibliotheek Drunen gedurende de gehele maand november. 

Heeft u nog foto’s of andere bruikbare documentatie en/of attributen? Neem dan graag contact op met de heemkundekring via bestuur@hkkonsenoort.nl of 0416-320995.
 
SPIJKER 1904, Model Tonneau, de meest bekende oldtimer uit de collectie van het automuseum.
Bron: Spijker - Lips Autotron
 

Lees meer >
01-11 Heusdens Initiatievenfestival 2018
Heusdens Initiatievenfestival 2018

Het Heusdens Initiatievenfestival is de ontmoetingsplaats waar je jouw idee om Heusden nog leefbaarder te maken verder kunt brengen! Kortom; een soort marktplaats voor initiatieven en ondersteuning hiervan.
 
Kom jij ook op 1 november naar de Voorste Venne? Meer informatie vind je op www.bijeenheusden.nl

Lees meer >
01-11 Magic Cabaret Theater diner met Rob en Emiel Remise Drunen
01-11 Magic Cabaret Theater diner met Rob en Emiel Remise Drunen Magic Cabaret Theater diner met Rob en Emiel Remise Drunen

Restaurant & Partycentrum Remise in Drunen
Met trots presenteren wij:
Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel, 
 
Zowel het menu als de show zijn geschikt voor een breed publiek. 
 
Terwijl de koks in de keuken zorgen voor de innerlijke mens, maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel van deze avond een unieke en vooral onvergetelijke ervaring.
 
Als duo combineren zij hilarische presentaties met magic van het allerhoogste niveau. Rob en Emiel zijn bekend van o.a. DWDD, Pauw en Witteman, Street Magic en The Magic Battle.
Ze traden over de hele wereld op en werden uitgeroepen tot de beste in hun vakgebied op het WK Magic & Mentalisme.
 
Restaurant & Partycentrum Remise
Grotestraat 267
5151 BM Drunen
Tel. 0416-372393
www.remise.nl

Lees meer >
02-11 t/m 03-11 Kortsluiting gespeeld door Watch OUt TheaTER
02-11 Kortsluiting gespeeld door Watch OUt TheaTER Kortsluiting gespeeld door Watch OUt TheaTER

2 en 3 november 2018 speelt Watch OUt TheaTER "Kortsluiting" in de theaterzaal van De Voorste Venne. Binnenkort start de kaartverkoop. Hou Facebook en www.watchouttheater.nl in de gaten. 
Kaarten €12,00 (incl. Pauzedrankje). Van elk verkocht kaartje doneren we €1,00 aan Alzheimer Nederland.
 
Kortsluiting 
Een man op een bankje; een knorrige man. Hij scheldt op de vogels, het `zingen´ ervan. “Ik heb het gehad”, zegt hij zelf. Het hoeft niet meer voor hem. Nou, misschien nog eventjes...een paar herfsten en een winter. Dat zegt hij ook tegen een vrouw die naast hem komt zitten. En hij moppert over zijn echtgenote. Hij is wat in de war. En het tragische is, dat hij dit zelf weet. Hij probeert het zoveel mogelijk te verbergen en zijn fascinatie voor taal speelt hierbij een grote rol, want dat is zijn enige houvast. Zijn vrouw Charlotte, zijn dochter Julia en de buurvrouw Eva zijn z’n enige toehoorders. Tot hij het klaarblijkelijk niet meer in de hand heeft (klaarblijkelijk? Is dat een woord? …Ja, dat is een woord)….. 
Vergeetachtigheid… wordt het dementie?? Wanhoop ontwikkelt zich bij de personen die het treft: zij die het ondergaan en zij die hier heel dicht bij aan de zijlijn staan. 

Lees meer >
02-11 Films bij Het Ravelijn Heusden
02-11 Films bij Het Ravelijn Heusden Films bij Het Ravelijn Heusden

The Shape of Water (2017)
 
vrijdag 02 november, aanvang 20:30 uur.
Het Gouverneurshuis Putterstraat 14, 5256 AN Heusden (Vesting)
 
Entree €7,50  - inclusief 1 gratis consumptie Per/Persoon.
 
Verenigde Staten
Fantasy / Romantiek
Duur: 123 minuten.
 
 
Geregisseerd door Guillermo del Toro
met Sally Hawkins, Michael Shannon en Richard Jenkins.
 
 
Amerikaanse militairen hebben een amfibisch wezen gevangen in het Amazone gebied. In een laboratorium worden allerlei experimenten met dit wezen gedaan.
Eliza, een schoonmaakster, kan wel horen maar niet praten. Zij trekt zich het lot van dit wezen aan. Muziek speelt een grote rol in het contact dat Eliza en ‘het wezen’ krijgen.
Een modern sprookje van de verhalenverteller Guillermo del Toro. De film kreeg 4 Oscars. In Volkskrant en NRC 4 sterren.
 
 
Toegangsprijs 7,50 euro per persoon, inclusief drankje.
 
U kunt hier reserveren.

Lees meer >
02-11 t/m 03-11 Watch OUt theaTER bij de Voorste Venne
02-11 Watch OUt theaTER bij de Voorste Venne Watch OUt theaTER bij de Voorste Venne

Een man op een bankje; een knorrige man. Hij scheldt op de vogels, het `zingen´ ervan. “Ik heb het gehad”, zegt hij zelf. Het hoeft niet meer voor hem. Nou, misschien nog eventjes...een paar herfsten en een winter. Dat zegt hij ook tegen een vrouw die naast hem komt zitten. En hij moppert over zijn echtgenote. Hij is wat in de war. En het tragische is, dat hij dit zelf weet. Hij probeert het zoveel mogelijk te verbergen en zijn fascinatie voor taal speelt hierbij een grote rol, want dat is zijn enige houvast. Zijn vrouw Charlotte, zijn dochter Julia en de buurvrouw Eva zijn z’n enige toehoorders. Tot hij het klaarblijkelijk niet meer in de hand heeft (klaarblijkelijk? Is dat een woord? …Ja, dat is een woord)….. 
Vergeetachtigheid… wordt het dementie?? Wanhoop ontwikkelt zich bij de personen die het treft: zij die het ondergaan en zij die hier heel dicht bij aan de zijlijn staan.
 
Van elk verkocht entreebewijs doneert Watch OUt theaTER € 1,00 aan Alzheimer Nederland.
 
Spel                       : Wouter Struik, Mirjam Heiblom, Anja Spee-IJpelaar en Esmée Kok
Regie                    : Hannie van Spijk
Tekst                    : Haye van der Heyden
 
Kaarten a EUR. 12,00 (incl. pauzedrankje) te koop via mail, of direct bij de spelers zelf.
 
Vanaf 15 september 2018 zijn de kaartjes ook te koop bij Fleuresse Bloemsierkunst, Raadhuisplein 21E Drunen.

Lees meer >
03-11 Elluf Elluf bal in De Steeg
03-11 Elluf Elluf bal in De Steeg Elluf Elluf bal in De Steeg

Dit jaar zijn we er vroeg bij, het 11-11 bal is dit jaar al op 3 november.
 
Natuurlijk in De Steeg toegang is gratis. Om 23.11 zullen we onze nieuwe prins of prinses op spectaculaire wijze onthullen.

Lees meer >
03-11 Franskes Avond 2018
03-11 Franskes Avond 2018 Franskes Avond 2018

Ook dit jaar is het programma weer zeer divers: de muziek gaat van 1950 tot nu. Wie spelen er op Franskes Avond? 

Het programma voor 2018:
- Dielis speelt de beste rockmuziek uit de laatste decennia.
- Bop Tonight brengt authentieke en zeker dansbare rock’n rollmuziek.
- Pocket Rockit is het inmiddels welbekende koor met passie voor pop- en rockmuziek.
- Woodstock Tribute Band is de afsluiter en neemt ons mee naar de sfeer van het einde van de jaren 60: de “Summer of love”. 
Dan moet je wel met een feelgood-gevoel naar huis gaan.
 
De organisatie Dubio verwacht dat Franskes Avond weer een geweldig feest gaat worden, waardoor ze Leergeld kunnen ondersteunen en geen kind in Heusden aan de zijlijn hoeft te blijven staan. Afgaande op het programma met gevarieerde muziek moet dat zeker lukken en vergeet het motto niet: “be sure to wear some flowers in your hair”. 
 
Voor meer informatie zie ook onze website www.dubio.tk en onze facebookpagina Dubio-Elshout.

Lees meer >
06-11 Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef
06-11 Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef

Elke eerste dinsdag van de maand, Wil je ook graag lekker vrij schilderen of met andere materialen werken maar komt het er thuis niet van of wil je meer inspiratie om je heen?
 
Kom dan eens vrijblijvend naar een van deze avonden. Je kunt per avond inschrijven en er is een docent aanwezig om je, indien nodig, verder te helpen. Aanmelden vooraf is verplicht i.v.m. beschikbare ruimte.
 
Kosten per avond; € 11,- incl. koffie en thee. Zorg zelf voor je materialen.
 
Eventueel kun je tegen een vergoeding gebruik maken van beschikbare materialen uit het atelier.
 
​Informatie of aanmelden via mail

Lees meer >
07-11 Vuurwerklezing Dierenkliniek Heusden & Altena
07-11 Vuurwerklezing Dierenkliniek Heusden & Altena Vuurwerklezing Dierenkliniek Heusden & Altena

Op Woensdag 7 november is er een vuurwerklezing in de kliniek in Heesbeen. Deze avond is voor honden die bang zijn voor vuurwerk of die nog nooit vuurwerk mee hebben gemaakt en waarvan de eigenaren dit zo goed mogelijk willen begeleiden. De kosten voor deze avond zijn €19.95
Voor meer uitleg of deelname kunt u contact opnemen via 0416-665059
 

Lees meer >
07-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar
07-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar

Goede wijn behoeft geen krans: de cursussen van Desirée Krikhaar genieten alom bekendheid. Op verzoek van de cursisten van het vorige seizoen richt Desirée zich dit jaar op de positie van de Byzantijnse vrouw en uiteraard komen alle aspecten van de kunst daarbij aan de orde. 
 
 
Stichting Honsoirde
Abdijlaan 6a Nieuwkuijk

Lees meer >
07-11 Pubquiz Lions Drunen Langstraat
07-11 Pubquiz Lions Drunen Langstraat Pubquiz Lions Drunen Langstraat

Pubquiz Lions Drunen- Langstraat in vernieuwde Voorste Venne 
 
Drunen- Over een paar weken is het al weer zover, de inmiddels traditionele PubQuiz van Lionsclub Drunen-Langstraat staat op de agenda.
 
Het is deze keer een speciale editie, want het wordt de 10 e keer dat we deze gezellige avond voor het goede doel organiseren. De gehele opbrengst gaat 100 procent naar een regional cultureel doel. Wat heel leuk is dat we in de vernieuwde zaal van de Voorste Venne onze pubquiz houden, dus een mooie gelegenheid om met het verbouwde fraaie complex kennis te maken. Schrijf je weer snel in en kom met vrienden, buren, sportmaatjes, familie, collega’s in grote getale naar het geheel vernieuwde Voorste Venne , Anton Pieckplein 71 in Drunen.
 
Aanvang 19.30 in de evenementenhal.
 
Inschrijven: sacha@burgenco.nl

Lees meer >
09-11 FF vur Elluf bij 't Oude Raadhuis
09-11 FF vur Elluf bij 't Oude Raadhuis FF vur Elluf bij 't Oude Raadhuis

Kun je niet wachten op elluf elluf? Dan hebben wij de oplossing! M.m.v. Bloas Vaak Drunen, Coest Eindhoven, SHESUdenhout, Sterruk Werruk en natuurlijk Inside Out Drunen

Locatie: Café 't Oude Raadhuis
Evenement
Lees meer >
10-11 11/11 Bal Zaandhoazenlaand in de Hoed
10-11 11/11 Bal Zaandhoazenlaand in de Hoed 11/11 Bal Zaandhoazenlaand in de Hoed

Zaterdag 10 november barst het 11/11 bal los in Elshout. De officiële aftrap van carnaval 2019 in Zaandhaozenlaand!! Deze avond, stelt de raad zich voor en wordt de leus van Zaandhaozenlaand bekend gemaakt!!
 
De zaal gaat om 20:00 uur open!! #carnaval #bijzijnismeemaken #fijnfeesjenie #alaaf #nix18

Locatie: In Den Gekroonden Hoed
Evenement
Lees meer >
10-11 Nieuws uit Dwergonië het Elf Elf bal kan ook in de agenda!
10-11 Nieuws uit Dwergonië het Elf Elf bal kan ook in de agenda! Nieuws uit Dwergonië het Elf Elf bal kan ook in de agenda!

Werkgroep Evenementen heeft weer een mooi programma weten te maken! Ben erbij op 10 november en weet als een van de eersten wie:
- de ereburger is
- hoe de Jeugdraad is samengesteld
- wie de jeugdprins(es), adjudant en nar zijn
- wie Prins(es) en adjudant van de Raad van XI is
- hoe de Raad van XI is samengesteld
 

Locatie: Drunen
Lees meer >
10-11 t/m 11-11 DPO EXPO 2018 Voorste Venne
10-11 DPO EXPO 2018 Voorste Venne DPO EXPO 2018 Voorste Venne

Ook al zo’n zin in DPO EXPO 2018! De voorverkoop is al gestart, de wedstrijden zijn gepland, de locatie is bijna gereed. Het gaat weer een geweldig evenement worden en mede dankzij onze partners in Pinball!
 
Van Es Amusement, IPinball, Pinball Universe, Carl Jacobs, Wijnants Speelautomaten, High Class Pinball, PinballMagazine, Pinballshop.nl, Led4Pin, PinSound, FlipperPeter, Starjet game service, JP Design, Pinside, Erik Boes Pinball Manuals, Dennis Bloemen, Dsa-Avl Elektrotechniek en Dibo Biljartwinkel! 
 
Allemaal alvast bedankt voor jullie medewerking.
 
Bestel nu alvast je kaarten op www.nfvpinball.nl

Lees meer >
11-11 Foto expositie Collectief Brabant
11-11 Foto expositie Collectief Brabant Foto expositie Collectief Brabant

Op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 presenteert Collectief Brabant inspirerend werk in het voormalige stadhuis van de vestingstad Heusden.
 
Collectief Brabant is een geslaagde mix van fotografen/beeldend kunstenaars. 
De maandelijkse bijeenkomsten zijn een ontdekkingstocht naar uitersten in de beeldende kunst. Onze expositie is het resultaat van passie, veelzijdigheid en een eigenwijze benadering. De uitwerking is zowel analoog, digitaal, als met mixed media.
 
De exposanten zijn: Arold van der Aa, Frans Artz, Ton Dirven, Janet de Graaf, Cees Mutsaerts, Harrie Spapens, Monique Tjallema, Hans van der Ven, Marijn Westhuis.
 
Openingstijden expositie: Zaterdag 10 november van 12.00 tot 17.00 uur
Zondag 11 november van 12.00 tot 17.00 uur
 
Leden van het Collectief zijn aanwezig om met u van gedachten te wisselen over het geëxposeerde werk. U bent van harte welkom!
 
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden
 
Meer informatie via www.collectiefbrabant.nl

Lees meer >
11-11 Heide en Duinentocht met Toerclub Vlijmen
11-11 Heide en Duinentocht met Toerclub Vlijmen Heide en Duinentocht met Toerclub Vlijmen

Toerclub Vlijmen organiseert ook dit jaar de Heide- en Duinentocht. Een unieke veldtoertocht in de Loonse- en Drunense duinen. De Heide- en Duinentocht vindt elk jaar plaatst op de tweede zondag in  november.
 
Noteer deze datum dus in je agenda. Starten is mogelijk tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf onze start- en finishlocatie bij de Vlijmense Boys in Vlijmen.
 
Er zijn twee routes beschikbaar. Een 30 kilometer route die voor iedereen geschikt is, en een route van 50 kilometer voor de meer geoefende mountainbikers. De routes zijn te rijden op een mountainbike of cyclocrossfiets.

Er is dus geen enkele reden om thuis te blijven, Reden om wel te komen zijn er genoeg:
- Bevoorradingsposten op zowel de 30 als de 50 kilometerroute.
- Heerlijke bananen op de bevoorradingspost, gesponsord door de Vitaminetuin .
- Gratis bewaakte fietsenstalling
- Gratis gelegenheid tot fietsen afspuiten
- Mogelijkheid om voor en na de veldtoertocht iets te drinken in de kantine
- Mogelijkheid om na de veldtoertocht een douche te nemen
- Velen enthousiaste mountainbikers gingen je voor, waaronder Lars Boom
- Dat alles voor slechts €5,- en leden van NTFU, KNWU en VWB €4,-

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de veldtoertocht van Toerclub Vlijmen. Toerclub Vlijmen maakt  tijdens haar veldtoertocht gebruik van het Scan & Go systeem van de NTFU. Leden van NTFU, KNWU en VWB schrijven online in, betalen slechts €4,- met bijvoorbeeld iDeal of Pay Pal en je bent er klaar voor. Bij de start laat je je pas scannen en Go!!! Dus geen gedoe met muntjes bij de inschrijftafel, maar Scan & Go!!
 
Alleen je pas laten scannen bij de start kan ook. Je moet dan nog wel €4,- (graag gepast) betalen en Go!!!
 
Ook als je geen NTFU, KNWU of VWB-lid bent kun je Scan & Go gebruiken. Klik hier om je in te schrijven. Want ook als je geen lid bent kun je gratis een barcode aanvragen zodat je bij de start geen formulier meer hoeft in te vullen. Vul thuis, online je gegevens in, €5- betalen kan met iDeal of Pay Pal en klaar. Bij de start hoef je alleen de barcode te laten scannen die je per mail ontvangt. Scan & Go!!
 
Zonder voorinschrijving kunnen NTFU, KNWU en VWB-leden ook hun pasje laten scannen bij de start. Er moet dan nog wel €4,-betaald worden. Voor de snelle doorstroming graag gepast betalen.
 
Heb je niet voor ingeschreven en betaald? Sluit dan aan in de rij waar geen Scan & Go bord hangt. Je koopt een inschrijfkaart voor €5- Vul de kaart in en lever een deel van die kaart bij de uitgang in.
 
Wanneer: Zondag 11 november 2018 starten tussen 8:30 en 10:00 uur
Waar: Kantine Vlijmense Boys, De Hoge Heide 8   5251 LA Vlijmen
Wie: geschikt voor iedereen, jong en oud, beginner en gevorderde

Lees meer >
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen Expositie anni van dal en ruud cornelissen

Anni van Dal haalt haar inspiratie onder andere uit verweerde gebouwen, meubels, en machines. Tijdens haar talloze bezoeken aan industriegebieden vielen haar steeds de lijnen maar ook de terugkerende patronen op. Lijnen en patronen zijn vaste elementen in haar werk. Met haar werk reflecteert ze ook op patronen in de zin van gedrag of rituelen. Het lijkt tegenstrijdig maar de beperkingen van het materiaal helpen haar om een persoonlijke betekenis mee te geven aan haar werk.
De monumentale standbeelden van Ruud Cornelissen roepen herinnering op aan vervlogen tijden van heroïsche strijders en machtige keizers. Toch zijn deze figuren niet een op een terug te vinden in de geschiedenisboeken. Cornelissen verwerkt minutieus uitgewerkte herkenbare attributen als een samoerai-zwaard tot indrukwekkende imaginaire figuren, die zich vaak in oncomfortabele poses bevinden.

Locatie: Cultuurtoren Honsoirde
Evenement
Lees meer >
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen Expositie anni van dal en ruud cornelissen

Anni van Dal haalt haar inspiratie onder andere uit verweerde gebouwen, meubels, en machines. Tijdens haar talloze bezoeken aan industriegebieden vielen haar steeds de lijnen maar ook de terugkerende patronen op. Lijnen en patronen zijn vaste elementen in haar werk. Met haar werk reflecteert ze ook op patronen in de zin van gedrag of rituelen. Het lijkt tegenstrijdig maar de beperkingen van het materiaal helpen haar om een persoonlijke betekenis mee te geven aan haar werk.
De monumentale standbeelden van Ruud Cornelissen roepen herinnering op aan vervlogen tijden van heroïsche strijders en machtige keizers. Toch zijn deze figuren niet een op een terug te vinden in de geschiedenisboeken. Cornelissen verwerkt minutieus uitgewerkte herkenbare attributen als een samoerai-zwaard tot indrukwekkende imaginaire figuren, die zich vaak in oncomfortabele poses bevinden.

Locatie: Cultuurtoren Honsoirde
Evenement
Lees meer >
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen
11-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen Expositie anni van dal en ruud cornelissen

Anni van Dal haalt haar inspiratie onder andere uit verweerde gebouwen, meubels, en machines. Tijdens haar talloze bezoeken aan industriegebieden vielen haar steeds de lijnen maar ook de terugkerende patronen op. Lijnen en patronen zijn vaste elementen in haar werk. Met haar werk reflecteert ze ook op patronen in de zin van gedrag of rituelen. Het lijkt tegenstrijdig maar de beperkingen van het materiaal helpen haar om een persoonlijke betekenis mee te geven aan haar werk.
De monumentale standbeelden van Ruud Cornelissen roepen herinnering op aan vervlogen tijden van heroïsche strijders en machtige keizers. Toch zijn deze figuren niet een op een terug te vinden in de geschiedenisboeken. Cornelissen verwerkt minutieus uitgewerkte herkenbare attributen als een samoerai-zwaard tot indrukwekkende imaginaire figuren, die zich vaak in oncomfortabele poses bevinden.

Locatie: Cultuurtoren Honsoirde
Evenement
Lees meer >
14-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar
14-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar

Goede wijn behoeft geen krans: de cursussen van Desirée Krikhaar genieten alom bekendheid. Op verzoek van de cursisten van het vorige seizoen richt Desirée zich dit jaar op de positie van de Byzantijnse vrouw en uiteraard komen alle aspecten van de kunst daarbij aan de orde. 
 
 
Stichting Honsoirde
Abdijlaan 6a Nieuwkuijk

Lees meer >
17-11 Muikzat Helemaal Hollands!
17-11 Muikzat Helemaal Hollands! Muikzat Helemaal Hollands!

Waar velen toch wel op zaten te wachten hierbij de flyer!! Roep je feestvrienden en zorg dat iemand de kaarten haalt 2 nov van 19.00/22.00 Kapelstraat 34!

Voor meer sfeer doe mee aan de DRESSCODE: Hollands,oranje,rood,wit,blauw!!

Lees meer >
17-11 Sinterklaasintocht Heusden 2018
17-11 Sinterklaasintocht Heusden 2018 Sinterklaasintocht Heusden 2018

Om 14.00u verwachten wij Sinterklaas met zijn Pieten te ontvangen in de Stadshaven van Heusden!
Daarna feest op de Vismarkt met de Pietenband!

Lees meer >
17-11 Knotwilgendam opent het seizoen met het hitfestival Elf
17-11 Knotwilgendam opent het seizoen met het hitfestival Elf-Elf !!! Knotwilgendam opent het seizoen met het hitfestival Elf-Elf !!!

Het hitfestival wordt dit jaar weer gehouden in Café Den Braai te Vlijmen en wel op zaterdagavond 17 november 2018, de aanvang is om 20.11 uur en gaat door tot de late uurtjes ;)
 
Wij hopen natuurlijk op jullie komst, maar meedoen mag en kan natuurlijk ook! Graag zelfs, is gezellig, doen dus! Met het motto voor carnavalsseizoen 2018-2019: “Knotwilgendam, dé fleurt oe op!” moet daar zeker een mouw aan te passen zijn.
Voor meer informatie hierover en om aan te melden, kun je op onze site terecht. www.knotwilgendam.nl

Locatie: Café Den Braai Vlijmen
Evenement
Lees meer >
18-11 De Sint en pieten show
18-11 De Sint en pieten show De Sint en pieten show

SINT SAVE THE DATE!
 
Zondag 18 november aanvang 10.45uur in café d’n Bork. NIEUW!!
De Sint en pieten show!! (Show start om 11.00uur)

Locatie: Café d’n Bork Nieuwkuijk
Lees meer >
18-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen
18-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen Expositie anni van dal en ruud cornelissen

Anni van Dal haalt haar inspiratie onder andere uit verweerde gebouwen, meubels, en machines. Tijdens haar talloze bezoeken aan industriegebieden vielen haar steeds de lijnen maar ook de terugkerende patronen op. Lijnen en patronen zijn vaste elementen in haar werk. Met haar werk reflecteert ze ook op patronen in de zin van gedrag of rituelen. Het lijkt tegenstrijdig maar de beperkingen van het materiaal helpen haar om een persoonlijke betekenis mee te geven aan haar werk.
De monumentale standbeelden van Ruud Cornelissen roepen herinnering op aan vervlogen tijden van heroïsche strijders en machtige keizers. Toch zijn deze figuren niet een op een terug te vinden in de geschiedenisboeken. Cornelissen verwerkt minutieus uitgewerkte herkenbare attributen als een samoerai-zwaard tot indrukwekkende imaginaire figuren, die zich vaak in oncomfortabele poses bevinden.

Locatie: Cultuurtoren Honsoirde
Evenement
Lees meer >
18-11 Intocht Sint in Haarsteeg
18-11 Intocht Sint in Haarsteeg Intocht Sint in Haarsteeg

Dit jaar is het Pietenkoor te gast in de kantine bij VV Haarsteeg!

Om 15.00 uur start het Sinterklaasfeest!
Locatie: VV Haarsteeg
Lees meer >
20-11 Biertapwedstrijd voor de horeca in gemeente Heusden 2018
20-11 Biertapwedstrijd voor de horeca in gemeente Heusden 2018 Biertapwedstrijd voor de horeca in gemeente Heusden 2018

Dinsdag 20 november wordt de derde editie georganiseerd van de biertapwedstrijd voor de horeca in gemeente Heusden.
 
Locatie: Partycentrum Wijnand van Delft (Het Smaekcafé) in Drunen.
18.30 welkom.
19.00 start wedstrijd.
 
Deelname voor leden van KHN is gratis. Niet leden (wel horeca) kunnen voor 10 euro p.p. deelnemen.
 
Bier dat getapt wordt, wordt gratis uitgedeeld en er gaan hapjes rond. Fans mogen natuurlijk komen kijken en genieten ook van deze voordelen.
 
Echter zullen bestelde drankjes wel zelf betaald moeten worden.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar: lisade-jong@outlook.com vermeld daarin je naam en het bedrijf waar je voor werkt.
Op www.tapwedstrijden.nl vind je het tapprotocol terug. Let op, tappen is een vak!
 

Lees meer >
21-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar
21-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar

Goede wijn behoeft geen krans: de cursussen van Desirée Krikhaar genieten alom bekendheid. Op verzoek van de cursisten van het vorige seizoen richt Desirée zich dit jaar op de positie van de Byzantijnse vrouw en uiteraard komen alle aspecten van de kunst daarbij aan de orde. 
 
 
Stichting Honsoirde
Abdijlaan 6a Nieuwkuijk

Lees meer >
23-11 SINT en PIET in het LICHT in Vlijmen
23-11 SINT en PIET in het LICHT in Vlijmen SINT en PIET in het LICHT in Vlijmen

Wat gaat de tijd toch snel, de zomervakantie is weer voorbij dus de Pieten en ik zijn alweer druk in de weer met alle voorbereidingen in Spanje. Zoveel te doen voordat we weer naar Nederland kunnen varen: onderhoud aan de stoomboot, cadeautjes maken en aanschaffen, pepernoten voorproeven, ga zo maar door. De zomer was heerlijk warm, maar wat heb ik weer zin in de donkere dagen met veel gezellige lichtjes. 
 
Afgelopen jaar was ik zo verrast en overdonderd door de prachtige lichtjesparade in Vlijmen. Zoveel kindjes die mij kwamen begroeten en de mooie verlichte wagens kwamen bekijken. Dit jaar willen we dat met z'n allen natuurlijk overdoen. Wat een grote opkomst en gezelligheid wordt dat. 
 
Hopelijk zie ik jullie dan!!
 
Vrijdag 23 november 2018 van 18:00 - 20:00

Lees meer >
23-11 t/m 25-11 Kerstfair Voorste Venne 2018
23-11 Kerstfair Voorste Venne 2018 Kerstfair Voorste Venne 2018

In de ambiance van De Voorste Venne begeeft u zich in een sfeervol kerstgebeuren. Mooie gedecoreerde ruimtes, die uitnodigen om te komen genieten van deze bijzondere kerstfair. Een groot aanbod voor uw aankopen in deze wintermaanden.U vindt hier o.a. meubels, zilver en brocante sieraden, modeaccessoires, zoals tassen en hoeden, tafellinnen, antieke serviezen, groendecoraties, wijn, zoete en hartige lekkernijen. Een aanrader om zeker te komen kijken en te genieten tijdens deze speciale dagen.
 
 
 
                               Vrijdag 23 november 10.00 - 18.00 uur
 
                               Zaterdag 24 november 10.00 - 18.00 uur
 
                               Zondag    25 november 10.00 - 17.00 uur
 
 
 
Entree: volwassenen 5 euro, kinderen gratis
 
 
 
Organisatie:            Lucia de Bonth
 
                               Pottery and decorations
 
                               luciadebonth@gmail.com

Lees meer >
24-11 7e Shama Chai bij De Remise!
24-11 7e Shama Chai bij De Remise! 7e Shama Chai bij De Remise!

Op zaterdag 24 november houden wij alweer onze 7e Shama Chai!
 
Aanvang 14.00 tot ongeveer 18.00 bij Partycentrum De Remise in Drunen.
 
Voor inschrijven en/of verdere informatie : 0416-373519

Lees meer >
24-11 Albumpresentatie Henk Bernard
24-11 Albumpresentatie Henk Bernard Albumpresentatie Henk Bernard

Noteer het in je agenda lieve mensen. Op 24 november vind mijn albumpresentatie plaats in De Ster in Nieuwkuijk!
We gaan er weer een groot feest van maken! Met natuurlijk optredens van vele collega's. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via link.
 

Lees meer >
25-11 VlijmenseBoys vs RKDVC
25-11 VlijmenseBoys vs RKDVC VlijmenseBoys vs RKDVC

VlijmenseBoys vs RKDVC, met in de 3e helft Dj Wim en Franco.

14.30 uur
Locatie: VlijmenseBoys Vlijmen
Lees meer >
25-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen
25-11 Expositie anni van dal en ruud cornelissen Expositie anni van dal en ruud cornelissen

Anni van Dal haalt haar inspiratie onder andere uit verweerde gebouwen, meubels, en machines. Tijdens haar talloze bezoeken aan industriegebieden vielen haar steeds de lijnen maar ook de terugkerende patronen op. Lijnen en patronen zijn vaste elementen in haar werk. Met haar werk reflecteert ze ook op patronen in de zin van gedrag of rituelen. Het lijkt tegenstrijdig maar de beperkingen van het materiaal helpen haar om een persoonlijke betekenis mee te geven aan haar werk.
De monumentale standbeelden van Ruud Cornelissen roepen herinnering op aan vervlogen tijden van heroïsche strijders en machtige keizers. Toch zijn deze figuren niet een op een terug te vinden in de geschiedenisboeken. Cornelissen verwerkt minutieus uitgewerkte herkenbare attributen als een samoerai-zwaard tot indrukwekkende imaginaire figuren, die zich vaak in oncomfortabele poses bevinden.

Locatie: Cultuurtoren Honsoirde
Evenement
Lees meer >
28-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar
28-11 Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar Byzantijnse vrouwen, manmoedig en vrouwvriendelijk Desirée Krikhaar

Goede wijn behoeft geen krans: de cursussen van Desirée Krikhaar genieten alom bekendheid. Op verzoek van de cursisten van het vorige seizoen richt Desirée zich dit jaar op de positie van de Byzantijnse vrouw en uiteraard komen alle aspecten van de kunst daarbij aan de orde. 
 
 
Stichting Honsoirde
Abdijlaan 6a Nieuwkuijk

Lees meer >
28-11 Roots in Heusden Verbraak en Van Bijnen
28-11 Roots in Heusden Verbraak en Van Bijnen Roots in Heusden Verbraak en Van Bijnen

Joost Verbraak studeerde trompet bij Eric Vloeimans. Verbraak is actief in verschillende bands. Met Trum&bass en Sesgado speelt hij met bassiste Sanne Verbogt een mix van jazz, wereldmuziek en pop. Joost speelt in de band van de Brabantse rock-troubadour André van den Boogaart en bij bluesman Ralph de Jongh. Hij trad op met Margriet Eshuijs en componeerde muziek voor het bezoek van Willem Alexander en Máxima aan Roosendaal.
 
Net als Joost Verbraak heeft ook Jan van Bijnen gestudeerd aan het Conservatorium in Rotterdam. Hij is als (slide-)gitarist/multi-instrumentalist actief o.a. in de band van Freek de Jonge en trad op met Daniel Lohues, Tim Knol, Tangarine en internationale artiesten als Adam James Sorensen en Markus Rill. Met de band Point Quiet was hij support act voor o.a. The Isbells, Frazey Ford en Steve Wynn. Het muzikale hart van van Bijnen ligt bij Americana en Bluegrass.
 
Op muzikaal gebied hebben Joost Verbraak en Jan van Bijnen elkaar ook gevonden en vormen ze inmiddels een nieuw duo met zang/dobro/banjo en sousafoon/trompet/drums. Deze samenwerking resulteerde vorig jaar oktober in het album ‘2nd Line City’, een album dat behalve het titelnummer verder acht covers telt. En niet van de minsten: onder andere Warren Zevon (Carmelita), T-Bone Walker (Mean Old World) en Blind Willie Johnson (Nobody’s Fault But Mine). 
Nu is er ‘Endless Road’ met 11 splinternieuwe eigen liedjes en composities.
 
Willem Jongeneelen (OOR) De blues druipt van deze mannen af en melancholie ligt altijd op de loer. Maar altijd slagen ze er altijd in om het publiek met een dubbele dosis positieve energie naar huis te laten gaan Jean-Paul Heck (Soundz): Verbraak en Van Bijnen zijn blijvertjes, neem dat maar van mij aan. 
Het belooft een zeer bijzonder optreden te worden met Verbraak en Van Bijnen bij Roots in Heusden op woensdag 28 november. 
 

Lees meer >
30-11 Reünie d'Oultremontcollege
30-11 Reünie d'Oultremontcollege Reünie d'Oultremontcollege

Reünie 1993-2018 d'Oultremontcollege
Eindelijk is het zover. De eerste Reünie van het d'Oultremontcollege.
Kom herinneringen ophalen met onder het genot van een hapje en een drankje.
Maak een praatje met een oudleraar of je vroegere klasgenoten.
 
Dit alles op onze feestelijk versierde school.
vrijdag 30 november van 20:00 - 00:30
 

Lees meer >
02-12 Welkom Sinterklaas bij De Ster Nieuwkuijk
02-12 Welkom Sinterklaas bij De Ster Nieuwkuijk Welkom Sinterklaas bij De Ster Nieuwkuijk

Nieuwkuijk krijgt HOOG bezoek, namelijk van de enige echt Sinterklaas. Samen met Pietenkoor de schoorsteen door zullen zij zondag 2 december bij De Ster op bezoek komen. Ben jij erbij? Ga op de foto met sinterklaas of ga langs bij de ballonnen piet! Het belooft een middag vol plezier en feest te worden. Zien wij jou daar? Tot dan!
 
ENTREE IS GRATIS | DEUREN OPENEN OM 15:00
 

Locatie: De Ster Nieuwkuijk
Lees meer >
04-12 Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef
04-12 Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef Vrije inloop avond creatief bij Kunstwinkel Op Dreef

Elke eerste dinsdag van de maand, Wil je ook graag lekker vrij schilderen of met andere materialen werken maar komt het er thuis niet van of wil je meer inspiratie om je heen?
 
Kom dan eens vrijblijvend naar een van deze avonden. Je kunt per avond inschrijven en er is een docent aanwezig om je, indien nodig, verder te helpen. Aanmelden vooraf is verplicht i.v.m. beschikbare ruimte.
 
Kosten per avond; € 11,- incl. koffie en thee. Zorg zelf voor je materialen.
 
Eventueel kun je tegen een vergoeding gebruik maken van beschikbare materialen uit het atelier.
 
​Informatie of aanmelden via mail

Lees meer >
12-12 Repair Café Drunen
12-12 Repair Café Drunen Repair Café Drunen

Repair Café Drunen opent weer haar deuren. De vrijwilligers zitten voor u klaar. Iedereen is welkom!
 
Locatie: wijkcentrum de Stulp , Admiraalsweg 100 in Drunen
Datum: woensdag 12 december
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

De reparaties zijn gratis, maar een kleine vergoeding is welkom. 
 

Lees meer >
14-12 t/m 15-12 X Mas Shopping Heusden Vesting
14-12 X Mas Shopping Heusden Vesting X Mas Shopping Heusden Vesting

We gaan weer een BROCANTE KERST FEESTJE BOUWEN! Doen jullie mee?
 
Beste brocanteurs, vrienden, Foodlovers, vintagelovers, lifestylers.
 
De feestdagen beginnen in Heusden vesting.
René Peters/ B&B Bed&Brood&Zo + Ondernemersvereniging Heusden Organiseren samen iets superleuks!
 
2 Dagen X-Mas Shopping  by Candlelight!
 
Brocante, Vintage, Foodtrucks, Lifestyle!
 
Wij willen jullie persoonlijk uitnodigen om deel te nemen, aan dit unieke prachtige brocante/ vintage/foodlovers feestje in een werkelijk betoverende kerstsfeer. In het pittoreske Brocantevan Heusden vesting op de Vismarkt!
 
14 december 14-22.00 uur
15 december 14-20.00 uur
 
50 kramen totaal!
Op de Vismarkt komen brocante/antiek/vintage kramen te staan, vol met prachtige, unieke vondsten!  Daarom heen in omliggende straatjes foodtrucks/ lifestyle/foodlovers
 
Schrijf je snel in want vol=vol!
 
Kramen met dakje staan voor je klaar, zijn 2 bij 4 meter, ruim opgezet.
Zoals jullie van ons, eerder, gewend zijn!
 
Opbouwen vanaf 11 uur.
 
Meld je aan, graag met 3 foto’s van jouw brocante/antiek/vintage/ lifestyle/ foodtruck en vier dit kerst feestje met ons mee.
 
Aanmelden via Mail.
 
Zodra je mijn bevestiging van deelname hebt binnengekregen, krijg je binnenkort een factuur van de ondernemersvereniging Heusden vesting voor de betaling.
 
Hoor jullie heel graag via de mail!
 
Lieve groet, 
René Peters

Lees meer >
15-12 t/m 16-12 Candlelightshopping Heusden vesting
15-12 Candlelightshopping Heusden vesting Candlelightshopping Heusden vesting

Reserveer de data en kom naar de gezelligste en sfeervolste kerstmarkt

Lees meer >
22-12 The Dirty Daddies & De Ster Nieuwkuijk
22-12 The Dirty Daddies & De Ster Nieuwkuijk The Dirty Daddies & De Ster Nieuwkuijk

DIRTY WINTERSPELEN
 
The Dirty Daddies knallen deze winter op Olympisch niveau door het land én door het geluid. Het startschot is in november 2018 te horen, de feestmarathon dendert dan in rap tempo verder en finisht uiteindelijk in april 2019. 
 
Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via 

Lees meer >
27-12 t/m 30-12 Zwem4daagse Die Heygrave Vlijmen
27-12 Zwem4daagse Die Heygrave Vlijmen Zwem4daagse Die Heygrave Vlijmen

Naast het zwemmen wordt elke dag een leuke clinic georganiseerd, zodat er tussen het zwemmen door genoeg te beleven valt. Bijvoorbeeld snorkelen, aquajoggen, zwemmend redden of duiken. Daarnaast krijgen deelnemers elke dag wat te drinken en wat lekkers.
 
Bent u in bezit van een HeusdenPas/KindPas, dan kunt u deelnemen met 50% korting.
 
Kijk op www.aquamigos.nl voor de spelregels.

Lees meer >
13-01 Kuijkse Stratenloop 2019
13-01 Kuijkse Stratenloop 2019 Kuijkse Stratenloop 2019

De leukste Stratenloop van de regio. Zorg dat je erbij bent op zondag 13 januari in Nieuwkuijk.

Inschrijven & informatie via link.

Lees meer >
26-01 Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote
26-01 Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote

Touwtrek Wedstrijd!

Aanmelden en informatie via mail (18+)
Lees meer >
23-02 20 Jaar Het Groot Dwergonisch Mannenkoor
23-02 20 Jaar Het Groot Dwergonisch Mannenkoor 20 Jaar Het Groot Dwergonisch Mannenkoor

Het Groot Dwergonisch Mannenkoor gaat zijn 20-jarig jubileum vieren, reserveer deze avond alvast in jullie agenda!
Lees meer >
02-03 Sterruk Werruk avond 2019
02-03 Sterruk Werruk avond 2019 Sterruk Werruk avond 2019

Deze kan alvast in je agenda!
 
2 maart Sterruk Werruk in de Zeuve!

Lees meer >
15-06 RKDVC Ladiescup 2019
15-06 RKDVC Ladiescup 2019 RKDVC Ladiescup 2019

Save the Date! 
 
Na een succesvolle editie in 2018 gaan we weer voor een nieuwe editie in 2019 en dat op 15 juni! 
 
Wil je jouw team alvast verzekeren voor een plekje? 
Mail dan naar ladiescup@rkdvc.nl
Meer informatie volgt!
 

Lees meer >
14-09 80 van de Langstraat 2019
14-09 80 van de Langstraat 2019 80 van de Langstraat 2019

Kennedymars, 80 kilometer in 20 uur wandelen.
 

Lees meer >