Zoeken

Kunst in Heusden

Kunst in Heusden
Bij Adry is het vrolijk en kleurrijk.
Adry Deekens-van Gorp is een beeldend kunstenares die al 23 jaar haar eigen galerie heeft op de Vismarkt in Heusden-vesting nabij de Stadshaven.  In haar galerie vindt u haar kleurrijke kunstwerken. Adry’s muze is de tulp waarmee zij al heel veel jaren mensen blij maakt. De tulp komt oorspronkelijk uit Turkije  en in 2012 en 2013 heeft zij nog op verzoek van de steden  Istanbul en Alanya in Turkije geschilderd en geëxposeerd. Haar schilderijen vinden vanuit Heusden hun weg over de hele wereld. Naast schilderijen op linnen vilt zij haar tulpen  op zijde met wol met als resultaat prachtige kleurrijke vilten sjaals alsof ze geschilderd zijn. Ook haar Jan Jansen schoenen heeft zij zelfs beschilderd met haar tulpen.
Op dit moment is Adry haar galerie aan het verbouwen en kunt u profiteren van de verbouwingsuitverkoop. Tijdens de verbouwing is Adry’s galerie gewoon geopend. Alle informatie over Adry en haar werk vindt u op www.adry.nl . Adry’s galerie is niet de enige galerie in Heusden. Naast Adry vindt u nog maar liefst 11 galeries in Heusden, maar mode en kunst zijn bij Adry met elkaar verbonden.

Workshops
Al ruim 20 jaar geeft Adry zowel individueel als in groepsverband schilderlessen. Het werken met kleur en emotie inspireert en enthousiasmeert. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel zakelijk als privé.

Een inspirerende dag in Heusden
Samen schilderen met Adry als onderdeel van een inspirerende dag in Heusden is mogelijk in de vorm van een workshop in Adry’s atelier in het pand HeusdensHoogh op de Vismarkt. Een inspirerend idee voor zowel een zakelijke als een familie- of vriendendag. 

Workshop: “Samen schilderen onder begeleiding van Adry”
Een hele dag samen schilderen onder begeleiding van Adry is mogelijk met maximaal 4 personen. Gezellig samen een eigen schilderij maken of een dag alleen met alle aandacht voor jezelf. Een workshop met Adry is een dag schilderen in het atelier van Adry en genieten van een culinaire lunch in een van de restaurants aan de Vismarkt.
 
Kleurrijk op weg naar ... Lees meer op: www.adry.nl/workshops
Sponsoren