Zoeken

De Voorste Venne

De Voorste Venne
De Voorste Venne is een cultureel centrum waar diverse bijeenkomsten plaatsvinden van theatervoorstellingen, films, amateurtheater, tot feestelijke evenementen.
 
In Drunen, gelegen in de Gemeente Heusden, tussen 's-Hertogenbosch en Waalwijk ligt cultureel centrum De Voorste Venne. Dit karakteristieke gebouwencomplex, ontworpen door Anton Pieck, was lange tijd de huisvesting van het Autotron. Nu herbergt De Voorste Venne o.a. een fraaie theaterzaal, een sfeervolle foyer en diverse andere multifunctionele ruimten. De Voorste Venne is een cultureel centrum waar diverse bijeenkomsten plaatsvinden van theatervoorstellingen tot feestelijke evenementen.
 
In De Voorste Venne zijn de mogelijkheden eindeloos. De theaterzaal is uitstekend te gebruiken voor een presentatie en de foyer voor zowel ontvangsten als voor culinaire- en/of feestelijke gelegenheden. Een (personeels)feest, diner, congres, bruiloft, concert, plenaire bijeenkomst, beurs, vergadering, lunch, theatervoorstelling, etc., De Voorste Venne kan iedere ontvangst op een karakteristieke wijze voor u verzorgen. Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden en spelen graag in op uw wensen.

In de rubriek agenda links op deze site staan onze voorstellingen en evenementen.
Meer info zie je op onze website en facebookpagina.
Sponsoren