Antsje Buijs - Huitema

Antsje Buijs - Huitema heeft zich aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V., een uniek concept in Nederland, dat in november 2005 is gestart. Het is onderdeel van Travel Counsellors PLC in Engeland, dat in 1994 werd opgericht en thans het snelst groeiende, onafhankelijke reisbureau in Groot-Brittannië is met meer dan 850 reisexperts. Zij zijn zelfstandig ondernemer, werken vanuit huis en staan bekend om hun uitzonderlijke, persoonlijke service aan hun klanten, wat in 2003 werd bekroond door de Queen’s Award for Enterprise.
 
Zoals bij een ‘normaal’ reisbureau kunnen bij persoonlijke Travel Counsellor Antsje Buijs – Huitema alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen worden geboekt, zoals (rond)reizen op maat, een weekendje weg, een vakantie binnen Europa of ver weg, stedentrips, busreizen, wintersport- of exotische zonvakanties, excursiereizen, losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur, èn reis-/annuleringsverzekeringen. En tegen dezelfde prijzen die men bij het reisbureau vindt. Er wordt ook niets méér betaald voor de uitmuntende service die een persoonlijke Travel Counsellor biedt.
 
Daarentegen zijn de zeer ervaren Travel Counsellors, die jarenlang werkzaam zijn geweest in de reisbranche, beschikbaar op tijdstippen dat het de klant het beste schikt en geven het allerbeste advies en een uitstekende, persoonlijke service. Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitverhouding staan erg hoog in het vaandel.
 
Travel Counsellors Nederland is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en deelnemer in de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Adresgegevens

Antsje Buijs-Huitema
Travel Counsellor 
06 - 53281060 
Terug naar boven