Boei 35

Een bezoek aan Boei35 staat garant voor betaalbaar, snel, vers, persoonlijk, puur en intens genieten. Boei35 is gevestigd net buiten het centrum van Heusden en is onderdeel van Jachthaven de Wiel.

Boei35 bestaat uit een sfeervol, nostalgisch restaurantgedeelte op de 2e verdieping van het rondeel gebouw. Het heeft een prachtig uitzicht rondom over de vesting Heusden, de jachthaven en de Maas. In de zomer is er een heerlijk lounge terras beneden waarbij u kunt genieten van alle activiteiten op het water. U waant zich in Monaco aan de Maas.

Bij Boei35 kunt u terecht voor een drankje met een hapje maar ook lekker dineren. Tevens kunt u bij Boei35 gebruik maken van onze standaard groepsarrangementen. In samenwerking met andere partijen kunnen wij u ook het volgende aanbieden; sloep verhuur, solex verhuur of scooterverhuur inclusief gevulde picknickmand, lunch of diner om heusden en omgeving op uw eigen manier te kunnen ontdekken. Ook speciale evenementen op maat zijn te boeken, proeverijen, vergaderingen, familiediners, feesten.

Heusden Vesting
De eerste vermelding als Hunsata Super Fluvium Mosam van de vestingstad Heusden dateert van 722. Ergens tussen 1231 en 1318 kreeg Heusden stadsrechten, de exacte datum is niet bekend. Nadat in November 1944 een groot deel van de stad waaronder het monumentale stadhuis was opgeblazen door de Duitse bezetters, is in 1968 gestart met een grootscheeps restauratieplan dat veertig jaar in beslag zou nemen. De binnenstad is nu een beschermd stadsgezicht met 134 Rijksmonumenten waaronder de Veerpoort, de Visbank tussen de haven en het centrale plein de Vismarkt, het Kasteel Heusden en het Gouverneurshuis waarin het Museum voor het land van Heusden en Altena is gevestigd. 
 

Contact & Socials

Adresgegevens

Boei 35
Putterstraat 92
5256 AP Heusden
0416 - 662498
Terug naar boven