Consolare

Welkom bij Consolare, Uitvaarten en woorddienstbegeleiding

Op 1 september 2014 startte ik mijn eigen bedrijf Consolare op. Consolare betekent troosten in het Italiaans. Mensen troosten elkaar als ze een dierbare hebben verloren. Ik wil u graag bijstaan in deze moeilijke periode, door te helpen met beslissingen nemen en samen met u vorm te geven aan de uitvaart of afscheidsdienst. Het overlijden en de uitvaart van een dierbare is een bijzonder emotionele aangelegenheid. Daarom wil ik extra zorg besteden aan deze specifieke gebeurtenis. Ik kan u veel werk uit handen nemen, maar ik geef u ook de ruimte om uw eigen inbreng te hebben, zowel bij het afscheid nemen als op de dag van de uitvaart zelf. Dit geeft een extra dimensie aan de uitvaart.

Deze woorden staan bij mij hoog in het vaandel:
Zorgvuldig, zorgzaam, persoonlijk, oprecht en goed luisteren......

Om de laatste wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen, willen steeds meer mensen bij leven de uitvaart regelen en vastleggen. Vooraf kan dan rustig over deze zaken worden nagedacht, zeker als er persoonlijke wensen zijn. We kunnen samen alvast een wilsbeschikking opstellen. Hierin kunt u al uw wensen met betrekking tot de uitvaart vastleggen. Deze wilsbeschikking kan op elk  moment worden aangepast. 

Ook als u ergens anders verzekerd bent kan ik de uitvaart voor u verzorgen. In een persoonlijk gesprek wil ik u graag vertellen hoe dit precies in elkaar zit.

Openingstijden

24/7 Bereikbaar.

Adresgegevens

Mirjam Branten-van Oosterhout
Mr. Prinsenstraat 15
5254 JB Haarsteeg  
06 - 25390416
Terug naar boven