De Pannenkoekenbakker


Welkom in vestingstad Heusden
Op uw ontdekkingstocht door Heusden, komt u ongetwijfeld langs de oude kazerne aan de vismarkt. Vroeger was het de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren. Tegenwoordig vindt u er "De Pannekoekenbakker". De eerste uit de keten van "Pannekoekenbakkers" en grondlegger van deze prachtige organisatie waar u op elke lokatie van een heerlijke pannenkoek kunt genieten.


Gezellige omgeving
In een gezellige omgeving kunt u genieten van een drankje en één van onze 230 verschillende pannenkoeken. En wilt u het niet bij een pannenkoek laten, dan biedt onze kaart u nog een ruime keuze uit soepen, pasteitjes en nagerechten. Laat u verrassen door de sublieme combinaties van heerlijke verse produkten uit alle streken van het culinaire tijdperk.


Persoonlijke aandacht
Als u op zoek bent naar een prettige, ongedwongen omgeving om uw gasten te ontvangen, dan bent u van harte welkom in ons pannenkoekenhuis. We hebben in ons restaurant 210 zitplaatsen op twee verdiepingen en hebben een verwarmd terras voor 72 personen. Ook voor kinderfeestjes en andere festiviteiten bent u van harte welkom.

 
Arrangementen
Verjaardags- en bedrijfsfeestjes
Ook voor verjaardags- en bedrijfsfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. wij kunnen uw een passend arrangement tot 150 personen aanbieden, al dan niet in combinatie met activiteiten in de omgeving van Heusden.

Arrangement: Penseel & Pannenkoek
Dit arrangement is speciaal samengesteld voor familie- en kinderfeestjes. Ook is het het heel geschikt voor bedrijfsfeestjes.

Hoe wat waar?
Allereerst bent u welkom in het atelier Lis-art aan de Ridderstraat 16 voor een schilderworkshop. Er wordt gewerkt met acrylverf op de schildersdoeken van 24x30 cm. Nadat u klaar bent met schilderen, loopt u naar De Pannekoekenbakker op de Vismarkt 4 (2 minuten lopen vanaf het atelier) waar u zich te goed kunt doen aan een lekkere pannenkoek. Na het eten staan de kunstwerkjes klaar in het atelier. Meer informatie over dit arrangement vind u op onze website.
 

Openingstijden

Ma : 10:00 - 19:30
Di : 10:00 - 19:30
Wo : 10:00 - 19:30
Do : 10:00 - 19:30
Vr : 10:00 - 19:30
Za : 10:00 - 20:30
Zo : 10:00 - 20:30

Adresgegevens

De Pannenkoekenbakker
Vismarkt 4
5256 BC Heusden
0416 - 662559
Terug naar boven