De Snorhaar

Sinds 29 september 2017 is heusden vesting een dierenboetiek rijker. In de Nieuwstraat 8 heeft "De Snorhaar" zich gevestigd met een verrassend assortiment dierenartikelen in een sfeervolle winkel. Ik ben Mirjam van der Spruijt, 39 jaar en woon in Drunen samen met mijn man Carl en onze 10 jarige dochter Shania. 

Al enige tijd kriebelde het bij mij om iets zelfstandig te gaan doen, maar concrete ideeën had ik nog niet. Totdat we op een avond in juni een ijsje ging eten in Heusden en we al wandelend een lief leuk pandje te huur zagen staan, waar ik op slag verliefd op werd. Een paar weken later was het idee geboren, …wat zou het fantastisch zijn om in Heusden een dierenboetiek te beginnen! Met het grote aantal hondenbezitters in Heusden en de toeristen die hier met hun hond door Heusden wandelen moest ik dit idee toch zeker een kans gaan geven. 

Ondertussen ben ik nu ruim 3 maanden open en weten steeds meer mensen uit Heusden de weg naar "De Snorhaar" te vinden. Daarnaast zijn er toeristen en mensen uit de omliggende dorpen die tijdens een dagje Heusden ook een bezoekje aan de snorhaar brengen. Ik probeer mijn assortiment aantrekkelijk te maken voor de inwoners van Heusden met bijvoorbeeld goede diervoeding en snacks en daarnaast een wisselend assortiment van o.a. halsbanden, harnasjes, speelgoed en kleding wat tevens ook voor de toeristen interessant is.
De Snorhaar heeft ook een facebook pagina zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwe producten en meer. 

Eind januari is mijn webshop klaar en kan er rond die tijd ook online besteld gaan worden. 

Tot ziens bij De Snorhaar! 

Groetjes Mirjam.

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : Gesloten
Wo : 12:00 - 17:30
Do : 12:00 - 17:30
Vr : 12:00 - 17:30
Za : 12:00 - 17:00
Zo : 12:00 - 17:00

Adresgegevens

De Snorhaar
Botermarkt 11
5256 AV Heusden
0416 - 202547
Terug naar boven