Heusden4you

Laatste nieuws
In een volle zaal vonden vrijdag 17 en zaterdag 18 januari in buurthuis De Steeg de Haorendamse kletsmayersavonden, onder leiding van spreekstalmeester Jan van de Griend. Kletsmayer Ludo van Vliet, optredend als een ‘bezopen biljarter’ won op zaterdagavond de titel opperkletsmayer en Twan van Oers, alias Kurt de Kapper, kreeg de publieksprijs.
Meer >
Grote belangstelling voor de Open avond van het d'Oultremontcollege.
Meer >

MUSICAL BIJ HET PIECK

14 januari 2020
Bij het Pieck kun je deze winter een musical presentatie bekijken én erin spelen!  
Meer >

Recente foto's
Nieuwjaarsduik 2020 in Drunen bij de afgraving, foto's door Pien Boelen.
Veel blije kindergezichtjes tijdens de intocht in Heusden vesting. Heusden de mooiste plek om aan land te gaan voor Sinterklaas.
Meer >
Heerlijke zaterdagmiddag om even een rondje te maken door Heusden vesting met de camera.
Meer >

Schrijverscollectief HH

Wensen en voornemens, ze horen bij de start van een nieuw jaar. Omdat mijn belangrijkste wensen te maken hebben met de grote wereldproblemen, waarvan ik aan de oplossing slechts in zeer beperkte mate mijn positieve bijdrage kan leveren, houd ik me maar vast aan de verlangens die ik koester ten aanzien van mijn gezin, familie en vriendenkring. Bescheiden wensen, die niet veel verder gaan dan het voortzetten van de status quo. Want wat heb ik nu te klagen?

Meer >
Onze brievenbus is versierd met twee stickers. Op de ene stond een tekst van Loesje: ‘Geen reclame, we hebben alles al’ en op de andere staat: ‘Nee geen reclame, wel huis-aan-huisbladen’. Loesjes tekst is niet achterhaald, maar door de tand des tijds aangetast, niet meer te lezen. De tweede tekst (nee-ja-sticker) is wel achterhaald en dat komt vanwege het meervoud van het woord huis-aan-huisblad. We krijgen alleen nog een weekblad dat het overwegend van de burgerjournalistiek moet hebben. Een kwaliteitsoordeel daarover laat ik achterwege. Je/u kunt daar zelf een oordeel over vellen.
Meer >

Kunst van internationaal hoog niveau is nog tot en met 29 december te zien in twee markante Heusdense panden dankzij samenwerking tussen Galerie Lilja Zakirova en het bedrijf Target Point International bv.

Meer >

Bedrijven

Agenda

Hollands Indoor Festival

24 januari 2020
Hollands Indoor Festival komt vrijdag 24 januari 2020 naar De Voorste Venne in Drunen!   Meer >
 
24-01-2020

Henk Bernard - Live in concert

Meer >
 
24-01-2020

The Magic of Jeans - Heartbeat

Meer >
 
Terug naar boven