Heusden4you

Laatste nieuws

HERPTSE GENEN?

06 april 2020
HERPTSE GENEN? ZOEK JE OUDE FOTO’S OP!
Meer >

 ThuisBieb 

06 april 2020
Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb  
Meer >
Oproep aan horeca-ondernemers!
Meer >

Recente foto's
Nieuwjaarsduik 2020 in Drunen bij de afgraving, foto's door Pien Boelen.
Veel blije kindergezichtjes tijdens de intocht in Heusden vesting. Heusden de mooiste plek om aan land te gaan voor Sinterklaas.
Meer >
Heerlijke zaterdagmiddag om even een rondje te maken door Heusden vesting met de camera.
Meer >

Schrijverscollectief HH

Kippen en walvissen in Kids Concert
 

Het programmeren van Duo Multatuli voor het Kids in Concert door Utopia Klassiek was beslist een gouden greep. Muzikanten die zich presenteren aan kinderen in de basisschool-leeftijd moeten beslist van goeden huize komen. Niet alleen moeten ze hun instrument beheersen en ermee kunnen improviseren, ze moeten ook in heldere en uitnodigende taal de kinderen tot interactie verleiden. Dat lukte uitstekend in een drie kwartier durend miniconcertje afgelopen zondag bij Utopia Klassiek.

Meer >
Een spreekwoord zegt: ‘Je moet geen goed geld achter slecht geld aangooien’. Het betekent zoiets als dat je geen geld moet besteden aan iets dat al als verloren beschouwd wordt, of niet meer in stand gehouden kan worden. Econoom Martijn van der Linden geeft op donderdag 12 maart een lezing over hoe ‘ons’ geldsysteem anders kan én moet. Plaats van handeling is de cultuurtoren van de voormalige abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk, aanvang 19.30 uur. Kaarten reserveren kan via honsoirde.nl.
Meer >
De Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 5 februari werd goed bezocht. In de grote zaal van D’n Bork zaten om 20.00 uur circa 120 personen aan de koffie met koek.
Meer >

Bedrijven

Agenda

Lebbis

08 april 2020
Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Lebbis, een man van scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende... Meer >
 
09-04-2020

RUMAG

Meer >
 
10-04-2020

Jakop Ahlbom Company

Meer >
 
Terug naar boven