Jachthaven De Wiel

Jachthaven De Wiel telt 115 ligplaatsen voor jachten tot veertig meter. Daarnaast beschikt de jachthaven over tien passantenplaatsen. De breedte van de ligplaatsen en de ruimte om in en uit te varen is zeer royaal.

Alle boxen zijn voorzien van een eigen zijsteiger. U kunt standaard gratis gebruik maken van de keurige sanitaire voorzieningen, water op de steigers en WIFI. Daarnaast beschikt de jachthaven over aansluitingen voor electra (van 6 tot 3x64 Ampére). De haven is alleen toegankelijk voor ligplaatshouders. Vanaf de straatzijde is de jachthaven geheel door hekken en poorten afgesloten. Tevens zijn een eigen afgesloten parkeerterrein en fietsenstalling aanwezig.

De Wiel ligt direct aan de stadswal van het pittoreske vestingstad Heusden. Heusden biedt een ruim aanbod van speciaalzaken, galeries en horecagelegenheden. Deze zijn allen ook op zondagen geopend. Daarnaast bevinden zich in de omgeving vele andere mooie bezienswaardigheden. Dit alles maakt jachthaven De Wiel een uitstekende uitvalsbasis voor een wat langer verblijf.

Wij stellen ons als doel uw verblijf in De Wiel zo plezierig mogelijk te maken. Daarom leveren wij maximale service op maat.

Neem gerust contact op met de havenmeester voor al uw wensen en vragen. Wij helpen u graag!

Adresgegevens

Jachthaven De Wiel
Scheepswerf 4
5256 PL Heusden
06 - 53676767
Terug naar boven