Minicamping De Reekens

Mini camping de Reekens ligt aan de rand van het vestigingsstadje Heusden en vanaf de camping heeft u prachtig zicht op de stadswallen van het historische stadje. Voor een aangename vakantie in een mooie omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!
Onze camping is een prima uitvalsbasis voor dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving (denk aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, ’s-Hertogenbosch, maar ook aan de Efteling of de Beekse Bergen).
 
Op onze camping liggen mappen voor u ter beschikking met wandel- en fietsroutes, attracties en bezienswaardigheden, maar ook met plaatselijke eetgelegenheden en speeltuinen. Kortom; volop informatie waar u rustig doorheen kunt bladeren. Daarnaast staan wij u graag te woord als u nog aanvullende vragen of informatie nodig heeft!
 
De camping zelf is ook van alle gemakken voorzien. Er is een kleinvee weide waar onze twee kindvriendelijke ezels “Teun” en “Tess” u graag verwelkomen. Daarnaast is de was- en doucheruimte volledig nieuw en voldoet ruimschoots aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne en comfort.
Voor de kinderen is er voldoende speelruimte, een trampoline, een zandbak met diverse schepjes en emmertjes en skelters waar ze vrijblijvend gebruik van kunnen maken.
 
Bij ons kunt u genieten van uw welverdiende vakantie en wij hopen u dan ook binnenkort op onze camping te mogen verwelkomen!

Contact & Socials

Adresgegevens

Minicamping de Reekens
Laagstraat 8
5256 PJ Heusden
Terug naar boven