Nautisch Centrum Heusden

Ons Nautisch Centrum Heusden is gelegen aan de Maas. Middenin het prachtige recreatiegebied ‘het land van Heusden en Altena’.

Wij zijn een fullservice nautisch centrum. U vindt bij ons alle services die u als watersporter nodig heeft. Onze gemeenschappelijke deler is de liefde voor de watersport en boten én onze trots op het vakgebied. Nautisch Centrum Heusden beschikt over een fullservice haven, een binnen- en buitenstalling, refit-, onderhouds-, en servicebedrijven, een jachtmakelaar, een verzekeringsmaatschappij en een brasserie.
Nautical Services Heusden

Stalling
De stalling beslaat 15.000 vierkante meter binnen- en buitenstalling. En is gevestigd in Heusden en Heesbeen. U kunt makkelijk afmeren aan moderne steigers in een beschutte kom direct aan de Maas.
Wij besteden veel zorg aan de stalling en het beheer van uw jacht. Dit ziet u terug in het vakmanschap van de mensen die uw schip onder hun hoede nemen, het moderne materieel, de kwaliteit van de geïsoleerde loodsen en het geheel verharde terrein. Wij beschikken onder meer over een travellift met drie radiografisch bestuurde botenwagens en passende bokken voor elk schip.
Jachtschilders
De jachschilders van Nautical Services Heusden behandelen uw jacht vakkundig. Afhankelijk van het materiaal van uw jacht, zorgen wij zoor de juiste behandeling. Na deze behandeling oogt uw jacht weer fraai en is deze weer voor vele jaren goed beschermd.

Voor het onderwaterschip van polyester jachten bieden wij een gelshield behandeling aan. Deze behandeling voorkomt osmose. Voor het definitief verhelpen van problemen met het onderwaterschip bij stalen jachten hebben wij een ‘straal en coating concept’ van International Yachtpaint. Hierop geven we maar lieft 10 jaar garantie.

Nautical Services Heusden is erkend Yachtpaint Centre van International Yachtpaint.

Openingstijden

Ma : 08:00 - 17:00
Di : 08:00 - 17:00
Wo : 08:00 - 17:00
Do : 08:00 - 17:00
Vr : 08:00 - 17:00
Za : 08:00 - 15:00
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Nautical Services Heusden B.V.
Scheepswerf 1
5256 PL Heusden
0416 - 661574
Terug naar boven