Rondvaart Wiljo

Rondvaart Wiljo is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diners, buffetten, feesten en bedrijfsevenementen aan boord van één van onze schepen.

Tochten
Rondvaart Wiljo biedt u diverse dagtochten en bestemmingen. Afhankelijk van bruggen en sluizen kunnen we vele plaatsen bereiken. Mocht uw bestemming niet in ons overzicht opgenomen zijn, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.
 
Feesten
Uw bruiloft, jubileum, verjaardag, communie, doop of reünie is dé reden voor een spetterend feest! Onze partyboten staan garant voor een geweldige dag en/of avond op het water en bieden plaats aan gezelschappen van 5 tot 200 personen.
Met hapjes, drankjes, een barbecue, buffet of heerlijk diner. Om over entertainment nog maar te zwijgen.
Salonboot
Onze kleine antieke salonboot uit 1915 is ideaal voor kleine gezelschappen die, met maximaal 12 personen, een paar uur op het water willen vertoeven. De knusse boot biedt mogelijkheden voor diverse luxe arrangementen, zoals een high-tea of champagne-vaart.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.
 
Wij verwelkomen u graag op een van onze boten in Heusden!

Openingstijden

Klik hier voor afvaartijden etc.

Adresgegevens

Postadres
Rondvaart Wiljo-Heusden
Grotestraat 217,
5151 BL Drunen
0416 - 380278

Ligplaats
Stadshaven, Molensteiger, Centrum Heusden
Terug naar boven