KIFA Moments

KIFA moments komt voort uit een decoratieschilders bedrijf en een tegelzetters bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als specialist in het exclusief opleveren van een ruimte tot een allround afbouwbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid, kwaliteit van producten en een vakkundige uitvoering centraal staan.

KIFA moments onderscheidt zich van andere schilder-, decoratie en afbouwbedrijven door o.a. de kennis en kwaliteit van het oude ambacht. Schilderen en tegelen is meer dan alleen schuren, lakken en plakken. Wij besteden extra aandacht aan elk project of het nu gaat om het goed afplakken van een ruimte of het netjes opruimen van een ruimte. Bij ons ontzorgd. Tevens beschikken wij over de juiste kennis voor het vervaardigen van mooie decoratieve schilderingen en wandafwerkingen.

Met KIFA heeft u één aanspreekpunt, hierdoor verzekert een opdrachtgever zich van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Met ons is elke verbouwing/metamorfose in goede 
handen. Wij beschikken over een eigen team van ervaren specialisten dat kan worden aangevuld met externe collega’s, wanneer een project dat vereist.
Bij KIFA moments krijgt u waar voor uw geld, waarbij creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Voor de mooiste MOMENTEN in huis, komt KIFA graag bij u thuis.

Met vriendelijke groet,
Stefan van Falier

Contact & Socials

Showroom

Scheepswerf 1
5256 PL Heusden
bakkersdam nr. 6501

Adresgegevens

KIFA moments
Heusdenseweg 18
5154 EK Elshout
Terug naar boven