Praktijk Gezond Genieten

Mijn naam is Angelique Bergman, gewichtsconsulent-stresscounselor in de gemeente Heusden. 
 

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig afvallen is en om dit ook vast te houden. De keuze een aantal jaar geleden om mezelf om te scholen naar gewichtsconsulent was daarom ook niet moeilijk. om u nog beter te kunnen helpen heb ik ook de opleiding stresscounselor gevolgd en mijn diploma behaald.


Zelf heb ik ook een aantal diëten gevolgd en met succes, maar steeds als ik mijn behaald had en stopte met het dieet verviel ik weer in het oude en kwamen de kilo's er weer aan, soms zelfs nog meer dan eraf was gegaan.


Omdat ik uit eigen ervaring weet dat diëten op de langere termijn niet werken doen we bij Praktijk Gezond Genieten niet aan diëten maar gaan we aan de slag met eet- en leefstijlverandering. Daarbij sluiten we geen enkele voedingsgroep uit. Ik kijk uitgebreid naar uw persoonlijke omstandigheden en wensen en geef van daaruit een op maat gemaakt voedingsadvies.

Ik ga u begeleiden, motiveren en stimuleren, geef tips en adviezen om een gezond gewicht te bereiken om er een bewustere en gezonde leefstijl op na te houden. Hierbij werk ik volgens de richtlijnen goed voeding en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BGN-gewichtsconsulenten. Leden van deze beroepsvereniging voldoet aan strenge eisen en werken volgens de richtlijnen van het voedingscentrum.


Naast volwassenen kunnen ook kinderen bij mij terecht voor de juiste begeleiding naar een gezondere levensstijl.


Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Adresgegevens

Praktijk Gezond Genieten

Hazepad 32

5156CW Oudheusden

06 - 42232367

Terug naar boven