Trio "Live" in Heusden

24 september 2019
www.heusden4you.nl
Een geweldig Trio "Live" zien in Heusden? (Noord-Brabant)
Kom dan morgen.woensdag 25 september 2019 naar de "hernieuwde" seizoensopening van de Roots & Americana-avonden 2019-2020 door Trio - Gait Klein Kromhof, Ries De Vuyst en Sjef Hermans - RIH​ - Roots in Heusden (Roots in the Bakery) (Aanvang 20:30 uur - zaal open om 20:00 uur.) in Bakkertje Deeg​, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden-Vesting).
Voor direct reserveren van de tickets klik hier: https://bit.ly/2Z2tDr0 (op=op!

Voor meer uitgebreide info: http://bit.ly/2lJ4Eqx

Een trio op zoek naar het liedje der liedjes.
Gait, Ries en Sjef vonden de wortels van hun muziek op krakende 78toerenplaten, dikke plakken Folkwaysvinyl en op eclectische blogs in cyberspace. Hun repertoire bestaat voor het grootste deel uit door henzelf geschreven of verzameld materiaal, soms aangevuld met meesterwerken van songwriters die vrij vaak uit Texas afkomstig zijn.

Gait Klein Kromhof speelde en speelt in talloze bands. De laatste jaren is hij vooral actief met de Zeeuwse rootsband Champagne Charlie, als begeleider van toerende Americanahelden als Tom Mank en als studiomuzikant. Hij is een meester in de akoestische stijl, maar blaast u met evenveel plezier met een elektrisch versterkt harmonicaatje van de sokken. In 2010 werd hij door de Dutch Blues Awards verkozen tot harmonicaspeler van het jaar.

Ries de Vuyst is afkomstig uit Zeeuws Vlaanderen. In de jaren tachtig van de vorige eeuw toerde hij met de bluesrockgroep Avalanche door de Benelux. Hij prijst zich gelukkig daarbij lieden als Lowell Fulson, Eddie Guitar Burns en Phil Guy te mogen begeleiden,en deed zijn best zoveel mogelijk van het vak af te kijken.
Na een periode van bijna dertig jaar als akoestische bluesman nam hij in 2011 de cd Killing the Blues op, met uitsluitend Zeeuwsvlaams werk.

Sjef Hermans maakt evenals Gait Klein Kromhof deel uit van de groep Champagne Charlie.Daarnaast is hij een van de leden van het trio Sunshine Clearners.

Dit trio heeft onlangs een album uitgebracht met songs die gaan over de in Duitse gevangenschap gestorven Bonhoeffer. Het album kreeg in Muziekmagazine Heaven een zeer positieve review.

Videolink: www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=iEiykJuJaf0

Gait Klein Kromhof video: www.youtube.com/watch?v=CmeyzDzaXTo

Ries de Vuyst video: www.youtube.com/watch?v=ewUC07wkLsY

Sjef Hermans video: www.youtube.com/watch?v=fLuFyspbIns

Pinnen is mogelijk.

Meer info op https://ravelijnheusden.nl

Roots in Heusden (Roots in the Bakery)

Pinnen is mogelijk.

Tickets kunt u hier direct reserveren: https://bit.ly/2Z2tDr0


 
www.heusden4you.nl
Voeding, water en lucht zijn van levensbelang voor elk levend wezen. Meer >
 
www.heusden4you.nl
Stichting Veteranenkunst heeft als doel om kunstwerken te exposeren die gemaakt zijn door (Nederlandse) veteranen naar aanleiding van… Meer >
 
www.heusden4you.nl

Kleppermandagen 2019

15 oktober 2019
De kleppermandagen komen er weer aan met leuke opdrachten. Meer >
 
www.heusden4you.nl

75 jaar vrijheid in Heusden

11 oktober 2019
Herdenking Stadhuisramp 4-5 november 1944 75 jaar vrijheid in Heusden Meer >
 
www.heusden4you.nl

Plezier voor jong en oud

07 oktober 2019
Beleef de herfst tijdens de Kleppermandagen in Heusden Vesting  Plezier voor jong en oud  in Heemtuin de Meulenwerf Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-09-2019 Meer >
 
 
09-09-2019 Meer >
 
14-06-2019 Meer >
 
14-06-2019 Meer >
 
10-06-2019 Meer >
 
Terug naar boven